Don't be afraid

Idag har jag inte gjort så mycket, men en promenad drog jag mig ut på i alla fall. Köpte godis, fotade lite. Skulle köpa någon sorts vit oversize-tröja jag kan förstöra till halloween. Så gick till en 2hand och hittade en vit skjorta(som egentligen är herr och då var väldigt stor precis som jag ville, då jag inte tror pappa vill offra någon av sina) Hittade också två andra tröjor, jag som aldrig hittar hittar något i 2hand-butiker.
På måndag sticker jag iväg och spökar för världen med Eira och Asta. Ni får se upp, annars kanske ni skräms till vansinne. Eller så håller ni lugnet och dansar med Musse Pig.
Ropar ni tjohej och "vi är rädda gruppen" lovar vi att vara snälla! Promise!

  . .
vvvv

©↓Babe, there's no such thing as heart-leafs

Tja! Hade tänkt uppdatera här lite. Igår hade jag fotboll och när jag kom hem fick jag en impuls att göra något, så ställer mig och lockar håret(?). Ingenting jag vanligtvis gör, men jag hade tydligen lite ork (sedan var det ju inte så att jag gjorde det för att det skulle synas eftersom jag inte pallade göra baktill och satte upp det i tofs).
Bl.a. på fotbollen fick jag bollen i ansiktet - så smart som jag är, det är okej att skratta lite - så min tand skar upp lite i läppen men inget blod syntes så ingen skada skedd.

Idag tittade vi på två filmer i skolan. En Asterix och Obelix som tydligen var "en perfekt NO-film". Inte enligt mig...
Vi tittade också klart på "Click" tror jag den hette. Fett sorglig, jag gråter sällan till film men jag började fan nästan gråta till den här. Filmen klassas troligtvis som komedi på grund av storyn.

Och nu sitter jag här. Ska snart tvätta ansiktet och känner mig glad över att mitt hår är så lent, iaf något att vara stolt över (Om jag nu inte använder väldigt mycket hårspray vilket jag inte gjorde alls idag) Okej jag vet väldigt intessant..

Blivit en hel del mobilbilder, men den har jag med mig överallt
iPhone+instagram


©


©

Det här lövet var så här från början. Min höst har blivit mycket vackrare nu när jag vet att det faller hjärtan från träden

©


©

We found love

Hejhej igen!
Igår var jag hemma och gjorde mest ingenting förutom att träna en stund, av det och dem övningarna jag gjorde har jag fått träningsvärk i låren och rumpan men det känns bra faktiskt, även om jag knappt kan resa mig. Jag känner att musklerna finns och kan jobba.

Idag ryckte jag upp mig lite mer och jag, Ella och Asta gick ut på "promenad" i den kalla luften. Vi lyssnade på musik i förstärkare/högtalare och snackade. Gick vidare sedan och drack te hos Ella inna hon skulle på badminton. Asta följde med mig hem och vi åt rostmackor och spelade spel på datorn och senare fika.


Old pic ©


→Jag känner ett sådant sug att springa ut på en springrunda längst det upplysta motionsspåret i skogen och känna vinden och kylan dras över ansiktet. Höra gruset knastra under gympaskorna, känna hästsvansen piska mot nacken. Bara höra mina egna tankar, enstaka fåglar och nattljudet. Möta andra springande människor, möjligtvis lite hundar också.
Få känna att musklerna dras åt och töjs ut, jobbar. Hur man är som ostoppbar och oövervinnelig.
Mot slutet hettar kroppen och den blir mer utmattad.

Men detta kan jag inte göra då pappa inte vill ut och springa nu och jag har läxor, blä...¯"¯←Busiga jag som liten©

Fredagsmusik

Här är lite musik som man kan lyssna på en fredagskväll. Enjoy eller lyssna på det ni föredrar ♥

Lite måndagsinspiration bara sådär

we♥it


Cirkeln

Ja, hur som helst så är den här boken jättebra ocg jag sträckläste den under senaste helgen som var Och Jag Vill Läsa Nästa Men Den Kommer 2012!


Om videon som är tänk att vara i det här inlägget inte funkar eller inte syns finns den här  O

Vi är galna och stolta. Ärliga

Oh my gosh!! Jag har haft en så sjukt rolig dag idag. Inlägget innan där Tilda gästbloggade lite från min mobil var egentligen en bild på Asta. Med dem två ursköna filurerna skrattade jag tårarna ur mig idag.
Vi hade matteprov. Jag blev klar tidigare än dem två och satt och vänta. När dem kom ut och var klara började vi (fråga mig inte hur) prata huruvida Loch Ness Odjuret är en elephant eller inte. Vi kom fram till att dem simmmar oomp oomp och Asta bara stog på knä och gapa ljudlöst av skratt! Okej, väldigt intessant för er som inte var med, men ändå!
Vi gick hem till Tilda och skulle baka kladdkaka. Smart som min kära kompis är tappar hon den på golvet innan vi börjat äta ;) Så hon slevar upp den igen i formen inom 5 sek och vi tre sitter på golvet med sked och tårtspade och äter av chokladen som nu är i formen, asså vi är typ sjuka i huvudet. Sitter och gapskrattar med en stor fläck kladdig choklad på golvet och kan knappt svälja från skedarna!
Sedan började det regna och vi kollade på roliga videor och bilder och "jag har aldrig". Så skoj har vi.
Senare drar vi till Västberga bara för att dem har så himla billiga kolor på konsum där. Vi åkte buss och allt och så ramlar asta ner i fiskdisken och vi blir tillsagda av personal och vi garvar så mycket att Tilda åker in i brödhyllan!
Vi är galna, hej då :D

iPhone+instagram

Asta ligger på golvet i korridoren och ja...skrattar


Hängande skor under en bro över en skatepark


Regn när jag var sjuk i fredags och läste Cirkeln - Tips! Läs den!

Tilda is at the blogg :D

Hejhej :D Tilda här. Idag har vi varit i skolan, eller vi är i skolan just nu. Om 6 minuter så har vi matteprov, jippie :D -.-
Sen så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Kaja hejdå! / tilda


Blå

Jag kommer skaffa mig en mörk/marin blå lysekofte(stavning) OnePiece, no matter what! För det är den jag velat ha hela tiden hela sommaren och innan, även om någon annan vill ha den nu.


Vad har jag haft för mig?

Jo, i onsdags hade vi fotbollsträning, torsdag orientering och fredag lite mer fotboll på idrotten och den dagen slutade med mag och ryggont med Ben & Jerry.
Igår lördag åkte vi några pers och köpte sprayhårfärg och fixade våra hår med spaceade färger (eller ja, röd, grön, blå) sedan såg vi tre filmer och sov hos Ella. Morgonen efter sjöng vi singstar i flera timmar (så skoj har vi).

På sista tiden har det blivit mest iPhone+instagram eftersom det är det jag har med mig överallt.

Den här bjuder jag på bara för att jag så vill ha en OnePiece. Personerna brevid är Tilda i grått och Asta i rosa. Mig tror jag ni ser vem det är.Me Like Cheap Monday