En orange sjal

Jag sitter och vilar magen efter en middag med två våfflor, två frallor och en skål med tomatsoppa från gårdagens middag.

So damn bored

ÅH, jag vet att uppdateringen är LÅG,LÅG, LÅG men jag har inga kul bilder att visa och det är regn fast det är två veckor till sommarlovet, och jag längtar till London.

I sommar ska jag i alla fall på kollo sista två veckorna, och jag hoppas vi kan besöka mina kusiner som flyttar till London i juli.

Det finns många saker jag vill göra och ska snart (innan jag somnar) skriva en lista. Den kommer nog bli fånig och ingen får se den, men högt upp är att få tandställning i sommar. Vi får se hur bra det går-jag måste få ut tre tänder! >[

 

Det som vi alla vetJag och blommorna som stod framför Maggio är nu fiender.


Vi stod i kön till frittfall/tilt när dem stod nära oss och drottningen och munther kom från en backstage dörr så jag drog inte upp kameran.


Rösta på mig!

Jag är finalist i en tävling på iisabellaeriksson.blogg.se! Jag är bidrag nr. 5 det längst ner där det står adressen till min blogg också. Bilden ser ut så här:Så rösta nu, ni har inget att förlora! 

Gröna Lund

Komm precis hem från en fantastiskt rolig heldag på Grönan. Jag åkte rätt mycket om man säger så, och så var Veronica Maggio, Ulrik Munther och Drottning Silvia där bl.a. för det var childhood dag. Så det var några fler kändisar också. Nya Twister var skoj, jag behövde inte alls stå så länge (kankse för att det var den jag rusade till först när alla skolpoliser fick gå in klockan 12.)
Jag tog inte jättemycket bilder, men några eftersom jag åkte hela tiden, man kan ju inte fota sig själv när man åker haha :)

Dessa bilder skulle kommit igår...

...men det gjorde dem inte, så jag  visar fredagsbilder för er nu.

Paddan på skolgården. Det var en lärare som var helt säker på att det var en prins. Jag var inte alls lika säker på den saken.


När vi gick runt utanför skolan på rasten så var det en kvinna som kom ut ur sin lägenhet och såg oss fota och då sa hon att det var något roligt nere på marken. Vi trodde ju att det var en igelkott eller något, men det var blommor.


Ella tyckte att det var precis som att rida på en riktig häst.


            
Sjuk är ju inge kul

Jag sov uselt natten till idag. Jag vaknade ca två för att min säng var för jobbig, det var så varmt och jag såg en massa fotbollar som sparkades in i mitt face, och massa annat jag inte förstod någonting av. Så jag gick upp, gick och la mig igen, sedan gick jag somnade i soffan som var mycket skönare. Redan onsdag kväll hade jag ont i huvudet och käkarna så det blev ju värre på morgonen med snorig näsa och jobbig hals.
Får hoppas att jag tar mig upp i morgon.

Därför bjuder jag på en video (det skulle jag gjort annars också) där vi klart ser att denna person sjunger klart bättre än mig med min sjukhals.


Tävling hos ToweTävling hos Towe där man kan vinna ir-kontroll/fjärrutlösare från johanpixels webbshop 

Ella Väldigt stolt fotograf till denna fina bild på Ella. Och det ni behöver veta om henne är att hon är snäll, Eminem-fanet större än elefanter och blåvalar. Dessutom delat hon mitt musik och foto intresse. Och hon är en riktigt bra vän som man kan prata om allt med. Tack för att du finns för mig ♥
Därför tycker jag att ni besöker hennes blogg☼ 

All I Wanted-ParamoreSå många känslor. Vad är dina känslor för den här melodin? För mig är den nästan för många.

Den med sång:

Stickig? Nej, inte alls!

Nu kunde jag överföra bilderna. Konstigt.

Låt mig presentera min första kaktus vid namn Mars. När jag köpte den var den hälften så stor. Jag planterda om dem i helgen så nu ar dem varsin kruka.


Den andra vid namn Asteriod. Den ser inte lika vanlig ut och ögonen börjar bli igenväxta. Men visst är den rolig. Kan ni se ögonen?


Den sista som har det mest passande namnet enligt mig.


När jag var ute hittade jag sniglar, eller snäckor om man frågar någon som kan vilket inte är jag. Hehe

Så kan det bli

Hm, min dator har bråkat lite. Den har inte velat ladda in bilder i datorn på kvällen. Det gick inte igår kväll och inte nu ivkäll men det gick i morse. Så ni får se bildrna från idag imorn och nu bilderna från igår. Så kan det bli ibland. 

Vill tacka för alla fina kommentarer igen. Tack.

Tjolen kom äntligen nu. Tog ungefär en månad, dumma H&M. Men den var fin, snälla H&M. Om ni undrar är linnet, jackan och tightsen också från H&M. Väskan är av det så igenkända märket Converse.


Sedan var det en fin måne också


Jag är rätt sur på mitt arkiv, för det vill bråka med mig och det gör mig tröttare än jag redan är.

Flera tävlingar i ett inlägg

Här först är en tävling där man kan vinna en onepiece. [Länk till tävlingen]
Sedan en tävling med tema vårtecken hos www.iisabellaeriksson.blogg.se
Priset finns hos www.johanpixels.se/webbshop

Denna bild är tagen i London och jag var väldigt nära och det enda som är redigerat är ljuset. En levande grå ekorre helt enkelt :) Så, två tävlingar i ett inlägg.


Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen

Från mig till er. musik

Idag Veronica Maggio


Jag är med i en tävling

Så, nu är jag med i en tävling.

Jag är med och tävlar på matildaboking.devote.se om presentkort hos http://www.solentro.se. Tre stycken vinner ett presentkort på 300kr att göra en egen bok för, och ALLA som är med och tävlar får ett presentkort på 150kr


Ny design!

Jag har ny design! Måste tacka bloggdesign.nu och hon som gjort den som ni hittar en länk till långt ner i menyn :)

Men idag hade vi något som kallas för fisknätet, och det hade vi hela dagen i Orhem. Riktigt kul. Och nu käkar jag dippen från igår med ett tillägg på ostbågar. Och matteboken ligger under vardagsrumsbordet och väntar, usch ja.

Tack för alla kommentarer, det glädjer.

Nu under kvällen ska jag jobba med att byta header och profilbild etc.


tröja-monki/solglasögon-lindex

What would we do without music

Jag sitter och lyssnar på musik just nu.
Förut idag spelade vi in sista delarna av filmen i skolan jag och några till håller på med, och tolv befann jag mig i konserthuset. Där var det sju framträdanden av olika skolpoliser, och Robert Wells och The Poodles bland annat. Skojskoj var det.

Pappa ringde nyss och frågade om jag ville ha något mysigt att äta ikväll. Jag kände mig bra som sa dipp med morötter i sället för glass. Åh, andra sidan åt jag nyss en chokladbit, och så nyttig var jag. Men det pirrar i kroppen för jag vill träna och röra på mig. Känner mig rastlös.

Har ni lite musiktips? Jag älskar att hitta ny bra musik, och blir jätteglad av tips!

En liten bit av konserthussalen

British Museum

Bilder från London. Förra onsdagen var jag i London, det känns sjukt att jag är i Sverige nu. Det känns ändå inte som vardag eftersom jag håller på med film i A:klassen och har inte gått i min klass på två veckor ungefär.
Så nu sitter jag här hemma i soffan hos mamma och ska väl egentligen dra ner i pappa, men jag har dragit i mig två glas mjölk-och-kakao och har skavsår och känner mig som en död fisk med ben och armar. Typ.

British MuseumDen här bilden ska jag förklara för er. Det som är i mitten är ett nät där det är mediciner på varje nätruta (ca 2cm på varje sida om rutan). Det är två längder, till höger en man och till vänster en kvinna. Nätet innehåller hela dreas livstids mediciner. Det är märkt med ålder så man ser hur mycket mediciner dem har tagit vid en viss ålder. när mannen dör finns det lite nät kvar där det inte finns mediciner. Kvinnans nätlänga är upprullad=En kvinna tar mer mediciner än en man under hela livstiden-i genomsnitt.
Svårt att förstå?


Rosett-stenen. Längst ner är det från Grekland, i mitten något på D och högst upp på egyptiska(herioglyfer)


Det är huller om buller i mitt album för resan så jag får ta och fixa där.

Får man längta efter något annat

Jag har glömt mitt USB-minne hos pappa där jag har alla mina Londonbilder som jag faktiskt inte har visat klart för er. Så mer kommer inom kort.
Just nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag skriva om. Idag har det varit min första dag i skolan sedan resan och det känns väl sådär. Jag är väldigt splittrad i skallen just nu och vet inte vad jag ska göra. Får väl göra någonting under sommaren.

Får väl visa någon helt slumpmässig bild


Så var man hemma igen då

Ja, jag kom hem ca halv två lördag morgon eftersom flyget från Gatwick gick klockan 9. Hela gårdagen satt jag inne i pyjamas men idag kom jag ut på en promenad ner till Söderbysjön. Och typ såhär såg det ut då:

Hatten fick jag av mamma som namsdag och välkommen-hem present.

The same day

Just nu håller jag på med designen(fortfarande), jag tog en liten paus för några dagar. Så det ser konstigt ut just nu, jag vet, men det får ni leva med just nu.

Fortsättningen på gårdagen i alla fall.
(Nu får vi se, bilderna kanske blir för stora, men jag testar lite)

Under ett stort träd i Hyde Park
Här var ett monument för djur som dött och skadats under englands erövringar och krig.

 Dem hade ju inget val


Nedräkning till OS här i London. Denna stod vid Trafalgar Squere


Bilder från St James Park och Buckingham Palace kommer i ett annat inlägg. See ya' later små kakor

An explorers day

Yes box, idag har jag upptäckt London. Vi köpte Lego på gigantiska Hamley på Regent Street, kollade snabbt på Oxford street igen. Vi tog "The Tube" till Hyde Park Corner och åt våran lunch där, där vi också fotade blommor i "The Rose Garden"
Vi gick genom St James Park som slutade vid Buckingham Palace och åt middag på PizzaExpress.

(Första bilden ska jag testa om storleken funkar bara, så den kan möjligtvis hamna utanför. Gör den inte det så kan ni fortfarande vara glada) (Den bilden är på mina skor)Förresten, jag gör alla bilder i den storlekenNej vet ni vad. Här är klockan just nu halv elva men jag har varit igång hela dagen så ni får se mer bilder i morgon. Jag tänker sova nu. NattinattiHyde Park and Oxfordstreet

Idag har jag varit och shoppat lite och besökt den stora Hyde Park. Ett tips till er som reser till London-gå till Primark. Stort som tusan med bara massa kläder(och accesoarer) för jättebra pris. sedan gick vi längst oxfordstreet och slutade dagen med en dubbeldäckad busstur, istället för tåget hem. Och nu sitter jag här och äter Jelly Belly Beans och kollar på något på tv:n.

Bilder från fåglarna i The Serpent som är en stor damm, kan man säga damm?, i parken.Inga bilder från Oxford street, men jag tog inte upp kameran på shoppinggatan i trängseln

London

Jag sitter just nu på hotellrummet efter att ha varit ute och ätit fish and chips på The Queens Head, en typ oub nära där vi bor. Det finns många parker och brittiska fina hus. Starbucks ligger i närheten vid tågstationen Hammersmith, den närmaste till oss.

Men gud vad alla polisbilar, anbulanser och brandbilar låter. Och övergångsställen låter också högt och knappen man trycker på för att få gå över är jätteliten, men sitter på en jättestor platta med stor text som om man inte fattar vad man ska göra. Jaja, jag gillar London i alla fall. Och jag har upptäckt att jag älskar att flyga!


ICA-Jerry feat. ICA-Ulf

Har ni sett denna? Ni känner nog till den i alla fall. Jag tycker den är rolig.