Happy Birthday, mum!

Idag fyller min kära mamma år och vi åkte ner till kolonilotten och åt tårta. Jag tog också lite bilder på alla blommor. Men nu hinner jag inte visa dem för jag har en del att göra eftersom jag åker till kusiner i London i morgon. Så måste snart gå och duscha.
Det blir nog inte lika många bilder som i våras när jag åkte dit, både för att jag då fotade så mycket och det kanske är tråkigt att fota samma saker, sedan så ska jag ladda över bilder i min kusins dator och vi får se hur det funkar med tekniken.

Men får se när jag hinner blogga. Updateringen är ändå inte så hög på sommaren så det märks nog inte.

Ps. Grattis till Harry Potter idag också!


Så var det med det

Idag var jag och badade med Alva och efter det mötte jag upp pappa och brorsan i stan inne på telenor eftersom pappa hittat ett jättebra avtal där man får mobil på köpet typ. Jag är inte så insatt i det hela, men jag kom hem med en iPhone. Så nu ska jag väl bara köpa ett mobilskal. Har tänkt på en som ser ut som en sko med snören, ljusblå kanske.
Men jag får lite dåligt samvete nu när vi köpt ny tv:e hos mamma och iPhones. Jag vet inte riktigt.


iPhone? Huh?

Jag kom på att jag inte kollat in på bloglovin på senaste tiden, och därför har jag inte heller någon aning om vad mina kompisar har för sig nu när jag inte träffar dem.
Men men. Jag har länge, länge tänkt skaffa mig en vit iPhone 4 men det har inte blivit av men nu ska jag ta tag i det eftersom det verkar som en vardaglig sak som dem allra flesta har. Men det är ju kul att det finns så många olika skal, så även om är alla likadana från grunden så gör man den personlig med tiden. Som med en skrivbok i skolan t.ex. Eller vad som helst eftersom det tillverkas tusentals av en vara, men det är vi som gör dem personliga.

Inte Långt Härifrån

Jag förstår inte vad man kan ha i huvudet om man dödar ca 85 personer, Ungdomar. Ungdomarna var på ett läger på en ö och hade kallats till ett möte där dem berättade om det som hänt i Oslo. När dem kommer tillbaka skjuter en man i polisuniform och skottsäker väst ner 85 pers. Vissa simmar ut i vattnet-några av dem blir skjutna-alla springer iväg åt alla håll för att inte dö som deras kompisar bakom har gjort. Det är hemskt att höra dem som var med berätta hur dem levande såg en död på marken bara meter ifrån.
Ca 7 i Oslo också dödade i en explosion.

Fullt stöd till Norge och alla anhöriga och invånare i landet.Nåttarö day tour

Igår åkte jag ut till Nåttarö över en dag och badade och hoppade över klipporna. Kom hem ca åtta på kvällen  och det blev inte av att visa några bilder. Men nu så.


Maybe you need to change something

Jag har möblerat om i mitt rum dem senaste dagarna. Gjort mig av med loftsängen.

Sommarbarn i högt gräs, också kallad lillebror.

På väg hem från Söderbysjön. Jag var sur för kiosken där jag skulle köpa glass var stängd.


Pink Heaven Lemonade and an Impossible Forgotten Dream

Den rosa-orangea himlen lyser in genom vardagsrumfönstret och jag sitter och dricker hemmagjord lemonad.Om gårdagens HP bio. Jag blev ledsen, den var sorglig och jag grät. Jag som aldrig gråter till filmer. Jag har levt med hela den världen sedan jag var åtta. För mig har det alltid existerat, skådespelarna är bara skådisar, men nu med sista filmen är det som om omvärlden bekräftar att det inte är sant det jag trott på. Nu är jag osäker. Det var väl bara en dröm att få ett brev, precis som alla som läste böckerna före elva ville. Tyck jag är konstig. Jag bryr mig inte.
När jag såg slottet sprängas i bitar och döda älskade personer som låg på dem kalla stengolven sprack allt och tårarna föll. Det var som att se en dröm sprängas i bitar. Jag kräver inte att någon ska förstå, men det vet jag att det finns dem som gör.

Nu är det slut, Nu är det över. It All Ends. Och jag ligger död.

Fan, jag dör verkligen! Jag klarar inte av det här! Nu är allt slut. En stor del av mitt liv bara ends like that. Och jag pratar om världverket Harry Potter. Jag kommer ladda upp med snytnäsdukar och bli så jävla ledsen på bion imorgon. 

Enda sedan jag var åtta år har jag haft dessa böcker nära hjärtat. Pappa läste för mig innan jag gick och la mig för natten och som tiden gick läste jag dom själv. När jag hade det som svårast i skolan hjälpte dem mig att drömma bort och tänka att jag själv var där. Att jag också gick i det stora kalla slottet med mina böcker och min skoluniform, underbara kompisar som förstod mig, eftersom jag inte hade det då.
Det är så många känslor om det här och det här är bara att gräva i hörnet av allt. Jag sitter och snörvlar och gråter inombords just nu, och dem som inte har haft denna värld hos sig har svårt att förstå hur det känns när allt bara tar slut.
Det är som när ett torn med drömmar bara rasar, men man vet att det ska hända i förväg.

Så jag delar med mig av den musik som ligger mig närmast hjärtat.

Snälla lyssna på alla och försök ta in känslorna.

Och sedan mycket mer...

Det blev en natt till

Jepp, som rubriken lyder så stannade vi kvar hos farmor o farfar en natt extra. Vi såg på Wira-spelet igår på kvällen, och ni som besöker Åkesberga borde se det. Det handlar om förbjuden kärlek, och hon som spelar en av huvudrollerna-hon som blir bortgift för att ena dem två släkterna men blir förälskad i en annan-hon spelades av en tjej som var med i "Tusen Gånger Starkare" och heter egentligen Nathalie om jag inte minns helt fel.

Så om ni besöker Åkesberga under sommaren, så ta ca tre timmar av din tid en sommarkväll och åk och titta på Wira-spelet.

Och jag tog inga bilder då, för jag vill ha kvar teatern i huvudet, men om jag tittar på det nästa sommar så kanske det kommer bilder. Annars kanske något finns att hitta på internet.Bild tagen nära där jag bor

Back To London, World

Idag åker jag iväg till några kusiner som har "grillfest" för att två av kusinerna fyller år och för att på onsdag (Då jag för övrigt ska se Harry Potter del 2!) så flyttar dem till London!
Så jag ska få ett kärt återbesök till mitt fina London där jag var i början av maj för vi ska hälsa på dem om ca tre veckor. Så skoj blir det. Jag tar nog med datorn den här gången också och kameran såklart.
Datum kommer upp på bloggen för avfärd.

Så mig hör ni inte av förän nu på Söndag.

Trafalgar Squere - Hörde ni om eventet som var där härom dagen, för sista HP-filmen. Men i Sverige har vi premiär före dem i London. Konstigt, eller hur.Update

Low update får man väl säga att det är här, men så är det väl på sommaren. Har dessutom haft ont i magen till och från. Och kameran har inte blivit så andvänd heller. Fy på mig. Men ibland får man ta det lungt. Så ni får en liten låt av mig.

Btw, någon som vet hur man får bort dem små hjärtanen som man kan se på några ställen här på bloggen. T.ex. dem framför kommentarer och Namnen till er som kommenterar. Jag hittar inget svar på designadinblogg.se och liknande. Någon som vet.

 

Vinn 1000 kr på H&M hos my life

Jag deltar i en tävling där man kan vinna 1000 kr på H&M som ni kan läsa via rubriken. Va med och delta du också vetja!


(Det skulle varit en bild här men blogg.se vill bråka igen)