Filmfestival 2011!

I min skola finns en några år gammal tradition att det är filmfestival runt första december, och i år startade den idag. Första dagen är det mingel och öppningsfilm och den största saken för dagen: alla som vill får klä ut sig till en filmkaraktär! Och det är många som klär ut sig, vilket är väldigt skoj. Förra året var jag Rödluvan och i år Coraline. 
 

Tre av våra lärare


Teletubbie till och med en iPad på magen!


Bamse - hon hade en dunderhonungburk också


Lärare i zorro - dräkt


Tilda som Viktoria i Twilight


Eira som Legolas


Nora som Leia


Beata och Elsa som tvillingarna i The shining


Lisa som Slytherinelev


Två lärare


Amanda som Avatar


Klara som Avatar


Tyvärr kunde jag inte fota alla och alla kom inte med men det var kul.

Never let me go

Ojsan vad jag varit oaktiv på senaste tiden. Tydligen får jag bara tid att blogga när jag är sjuk. Jag sitter och kollar på en film som hete Never let me go som handlar om barn som lever på en engelsk internaskola. Dem har aldrig sett världen utanför och vet nästan ingenting om den. Dem har aldrig träffat sina föräldrar och på skolan håller dem barnens hälsa högt. Senare får dem reda på att dem är ämnade att bli donatorer och kommer inte leva för att kanske inte ens bli medelålders.
Den är bra och stark och jag kan rekomendera den. Jag minns inte om det var 11 eller 15 men den är inte läskig tycker jag, man kan se den även om man är känslig tror jag.
Otroligt vacker film!


You're sick, you know that?

Heelå! Nu skriver en sjukling som hoppas hon blir friskare under veckan. Idag har jag suttit vid datorn och vilat. Jag har laddat ner en massa saker till sims från thesimsresource.com

I fredags var vi massa folk först vid teatern och sedan gick vi till Hille. Det var tänkt att vi bara skulle vara där ett tag och spela in film till våran filmfestival och den ska vara inlämnad på fredag, a jo men visst.
Det slutade med att vi sov hos Hille, ingen bytte om eller borstade tänderna och det var svinkallt även fast vi sov 6 pers på en madrass och två stora soffkuddar..

Men skoj var det. Vi satt i timmar och pratade vid deras köksbord och så kom Tove (hilles syrra) och hennes kompis Ashley Hicklin som gillar henne men dem är typ kompisar. Det var jätteroligt för det ända han kan på svenska är helvete, sötnos, fan ungefär. Vi satt och snacka om honom och att han är så snygg utan att han fatta vad vi sa :D
Men han är jättekänd i tyskland iaf

London


Inspirationsinlägg - Love

Hej tandställning, du är min räddare i nöden!

Jag sitter och lyssnar sönder på musik. Äter saffransbullar (inte lusse) och dricker grönt.
I går var jag hos tandläkaren. Jag kommer få tandställning runt februari, förhoppningsvis tidigare! Får då nog dra ut någon tand för att få plats. Enligt vad dem sa kommer jag ha snyggaste tänderna innan skolavslutningen och niornas bal. Förhoppningsvis.

Var hos Ella idag igen. Det händer ofta, men det är ju mysigt där och nära hem :D
Vi kollade igenom youtube fram och tillbaka, det var skojsigt.För er som inte vet tycker jag att Maggie Simpson rockar därför har hon just nu tills jag byter plats på min låsta skärm.HELLO COLD WORLD - PARAMORE

Yeah, deras nya singel. Har tyvärr inte hittat den på Spotify ennu :( men ändå stort plus för den är bra, dem är bra och låten sätter sig :D +++++


Hey baby, I love your purple colour!

Hejsan! Det blev inget bloggande från farmor och farfar.
Imorn början skolan igen och jag är inte jättepepp på att gå upp halv 7. Hm.
Just nu sitter jag och kollar på någon film i fårskinnstofflor och min lila OnePiece jag fick i fredags! Jag är så glad! Den är så mysig och fin och åh vad jag velat ha en hela sommaren!
Ska bli kul att träffa kompisarna igen eftersom jag inte träffat dem så mycket på lovet.
Suddiglitenkrångelbild

Light black

Snart ska jag ut på en springrunda, sedan ska jag packa för att runt lunch åka till farmor och farfar där vi ska vara till på lördag. Jag tar med mig kamera och dator dit så troligtvis kan det dyka upp något inlägg.

Här nedanför kommer lite bilder från trick or treat i måndags. Dem togs på kvällen så inte bästa kvalité direkt, men ni klarar er nog.

Och jag vet ärligt talat inte vad jag gör på den här bilden. Det var inte meningen att jag skulle halvlipa. Ni skulle egentligen få se hur det såg ut. Men jag visar bilden iaf kanske av den faktorn att jag inte ser ut sådär vanligtvis...


Eira↓                     ...                                                                                           ...och Asta↓


En lite bättre bild, men dock från fel vinkel så det ser inte lika "läskigt" ut. Nä, nu får jag sluta klaga. Vi hade roligt. Fick massor med godis. Punkt.