British Museum

Bilder från London. Förra onsdagen var jag i London, det känns sjukt att jag är i Sverige nu. Det känns ändå inte som vardag eftersom jag håller på med film i A:klassen och har inte gått i min klass på två veckor ungefär.
Så nu sitter jag här hemma i soffan hos mamma och ska väl egentligen dra ner i pappa, men jag har dragit i mig två glas mjölk-och-kakao och har skavsår och känner mig som en död fisk med ben och armar. Typ.

British MuseumDen här bilden ska jag förklara för er. Det som är i mitten är ett nät där det är mediciner på varje nätruta (ca 2cm på varje sida om rutan). Det är två längder, till höger en man och till vänster en kvinna. Nätet innehåller hela dreas livstids mediciner. Det är märkt med ålder så man ser hur mycket mediciner dem har tagit vid en viss ålder. när mannen dör finns det lite nät kvar där det inte finns mediciner. Kvinnans nätlänga är upprullad=En kvinna tar mer mediciner än en man under hela livstiden-i genomsnitt.
Svårt att förstå?


Rosett-stenen. Längst ner är det från Grekland, i mitten något på D och högst upp på egyptiska(herioglyfer)


Det är huller om buller i mitt album för resan så jag får ta och fixa där.

Kommentarer
MICHAELA D

Svar: Kan visa bts-bild sedan :)

2011-05-11 21:44:18
URL: http://michaelaa.webblogg.se/
NICOLINA

SV. Tack så mycket! Jag använder mig av lite allt möjligt, men framförallt för att lätt få den gamla effekten så använder jag gratis sidan picnik :)

2011-05-11 22:45:09
URL: http://nicolinaslillaskrivbok.blogg.se/
beciell

Sommarens snyggaste och hetaste Converse till salu. Helt unika och helrätt just nu med USA-ränderna. Perfekt till jeansshortsen i sommar, först till kvarn gäller: http://beciell.blogg.se/2011/may/saljes-unika-converse-usa-stars-and-stripes.htmlMITT pris: 599:- ett superklipp!

2011-05-12 12:59:59
URL: http://beciell.blogg.se/
Johanna

Nu startar jag en ny veckans blogg tävling och den gamla är avslutad. Gå in och kolla om det blev du och annars så önskar jag dig lycka till i den här veckans blogg tävlingen! :D KRAM

2011-05-12 19:44:15
URL: http://johannalicious.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: