Update

Low update får man väl säga att det är här, men så är det väl på sommaren. Har dessutom haft ont i magen till och från. Och kameran har inte blivit så andvänd heller. Fy på mig. Men ibland får man ta det lungt. Så ni får en liten låt av mig.

Btw, någon som vet hur man får bort dem små hjärtanen som man kan se på några ställen här på bloggen. T.ex. dem framför kommentarer och Namnen till er som kommenterar. Jag hittar inget svar på designadinblogg.se och liknande. Någon som vet.

 

Kommentarer
sofia, [foto & vardag]

fin blogg :)

2011-07-08 11:55:00
URL: http://sofiaaerikssonn.blogg.se/
sara [fotoblogg]

sv; okej! få kolla lite där så kanske jag får svar :)och ang. hjärtanen, gå in i din kodmall och leta upp dem, sedan raderar du barar dem! :)

2011-07-08 14:18:52
URL: http://trettontretton.blogg.se/
Louise

Hej förlåt för sent svar men har så himla mycket nu som jag måste försöka ta tag i och försöker hinna med bloggen så mycket som möjligt.Jag läste självklart igenom alla och valde ut dom bästa som jag sedan lottade mellan det var inte enkelt men alla kan ju inte vinna. Kommer ha en till onepiece tävling inom snar framtid och även många andra hoppas du vill vara med i dom :) ha en bra helg!

2011-07-08 17:44:18
URL: http://sepenteen.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: